Kauniečių aptarnavimo centras
8 800 20000
Kokybės linija
8 800 00111    8 37 490729
Palikite atsiliepimą
kokybe@svara.lt

Savanoriška pagalba: kadetai dalinasi surengtos talkos nuotraukomis

Rugpjūčio 25 d. mūsų bendrovė tapo viena iš Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjaus socialinių partnerių – buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis, kuri suteikia moksleiviams galimybę savanoriauti ir taip kaupti jiems aktualias socialines valandas. Norime pasidžiaugti, kad ši sutartis nėra tik socialinė akcija – moksleiviai jau pirmąją rugsėjo dieną (ketvirtadienį) ėmėsi darbų ir pradėjo tvarkti senąjį Vytauto parką.

Vienas pagrindinių Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjaus uždavinių – išauginti aktyvius, dorus ir socialiai atsakingus Lietuvos piliečius. Būtent todėl, ši mokykla šių mokslo metų pradžioje inicijavo savanorio paso projektą, kurio pagalba moksleiviai ne tik savanoriškai prisidės prie miesto gražinimo, bet ir rinks naujai įsteigto paso socialines valandas.

Mokymosi įstaiga išreiškė norą artimiau bendradarbiauti su mūsų bendrove ir susipažinti su jos darbo struktūra, todėl mes dėkojame moksleiviams už šią savanorišką pagalbą, kurios dėka mūsų darbuotojai galės dar geriau prižiūrėti viešąsias miesto erdves ir parkus: moksleiviai prižiūrės Kauno Ąžuolyno parke esančias sporto ir vaikų aikšteles, dalyvaus įvairiose aplinkosauginiuose projektuose.

Share on

Pradėkite rašyti ir paspauskite Enter norėdami ieškoti

Shopping Cart