Kauniečių aptarnavimo centras
8 800 20000
Kokybės linija
8 800 00111    8 37 490729
Palikite atsiliepimą
kokybe@svara.lt

Plečiame kolektyvą: vairuotojai gauna iki 2 tūkst. eurų „į rankas“

Tvarką ir švarą mieste užtikrinanti „Kauno švara“ per ilgus veiklos dešimtmečius turi sukaupusi neįkainojamą patirtį aplinkosaugos gerinimo srityje bei subūrusi stabilų profesionalių patikimų darbuotojų kolektyvą. Bendrovei patikimos naujos atsakomybės, vyksta nuosekli teikiamų paslaugų plėtra, todėl „Kauno švara“ gausina savo komandą.

Kviečia prisijungti

Kertinės „Kauno švaros“ funkcijos – atliekų ir aplinkos tvarkymas – yra itin reikšmingi kasdieniam Kauno gyventojų gerbūviui. Nors daugeliui tai yra nematomas ir savaime suprantamas procesas, tačiau norint pasiekti gerus ir kokybiškus rezultatus, reikalingas ilgametis įdirbis ir patirtis. „Kauno švara“ stengiasi, kad jų darbai, įprastai pradedami dar nakties metu ar labai ankstyvais rytais,  kalbėtų garsiau nei tušti žodžiai.

Bendrovės tikslas – saugus švarus miestas, o teikiamos paslaugos – kokybiškos ir greitai atliekamos. Visu tuo kasdien rūpinasi daugybė įvairių sričių „Kauno švaros“ darbuotojų, savo miesto patriotų. Tiesa, bendrovė dirba ne tik laikinojoje sostinėje, tačiau ir kitose Lietuvos savivaldybėse – Kauno rajone, Birštone, Prienuose, Kaišiadoryse ir net saulėtoje Palangoje.

„Kauno švaros“ plėtra vyksta keliomis kryptimis: kiekvienais metais siūlomos naujos paslaugos, neapleidžiant ir pagrindinių sričių, kurios pastoviai naujinamos tiek žmogiškaisiais, tiek techniniais ištekliais.

Šiuo metu bendrovė gausiam savo kolektyvui ieško papildymo: ieškomi žolės pjovėjai (sezoniniam darbui), vairuotojai, krovėjai, teritorijų  prižiūrėtojai (daugiabučių namų kiemų priežiūrai) ir teritorijų valytojau (miesto viešųjų erdvių tvarkymui).

Žolės pjovėjams – traktoriai ir akumuliatoriniai prietaisai

Šiltuoju metų laiku, žolės pjovėjų rankose – estetinis Kauno miesto vaizdas. Atskiros komandos pagal iš anksto sudarytą grafiką rūpinasi Kauno pilies teritorija, šlaitais, Kauno parkais, miesto transporto žiedais, kuriuose yra augmenijos ir t.t. Į jų pareigas įeina ir kai kurių gėlynų, augalų laistymas.

Šie darbuotojai dirba su moderniausia žolės pjovimui skirta technika: trimeriais, nulinio apsisukimo traktoriais, krūmapjovėmis, vejapjovėmis, gyvatvorių žirklėmis, karpytuvais, pūtikliais ir kt. akumuliatoriniais prietaisais.

Tam tikrais atvejais, žolės pjovėjų komandos padeda ir daugiabučių namų kiemus prižiūrintiems darbuotojams – nupjauna žolę, prižiūri gyvatvores.

Įsidarbinus pravedamas išsamus instruktažas ir apmokoma kaip elgtis su visais žaliųjų plotų priežiūrai skirtais prietaisais. Tarp kandidatų privalumų: žolės pjovimo technikos išmanymas ir B kategorijos vairuotojo pažymėjimas.

Darbo sutartis su žolės pjovėjais sudaroma nuo 2022-04-19 iki 2022-10-14 laikotarpiui. Atlyginimas: 600-800 €/mėn. į rankas, taip pat mokami kasmėnesiniai priedai už gerai atliktą darbą.

Darbuotojams išduodami specialūs darbo drabužiai, aprūpinami visomis saugumo priemonėmis – kaukėmis, ausinėmis, galvos apdangalais, specialia darbine apranga, supažindinama su darbo eiga, vidine tvarka, tiesioginiais darbų vadovais.

Darbas vairuotojams

„Kauno švaros“ komandos papildymui ieškoma ir vairuotojų, turinčių C, CE pažymėjimus (95 kodas būtinas kaip ir skaitmeninė tachografo kortelė, hidromanipuliatoriaus pažymėjimas būtų privalumas), taip pat krovėjai.

Vairuotojai ieškomi sunkiasvorių transporto priemonių vairavimui (šiukšliavežiams), atliekų pervežimui konteineriais su priekabomis, atliekų išvežimui iš gyventojų, įmonių, įstaigų, firmų ir organizacijų, šaligatvių, aikščių valymo, šlavimo technikos vairavimui.  

Pageidaujama, kad vairuotojai būtų turėję panašios darbo patirties. Taip pat, būtų darbštūs, atsakingi, sąžiningi, greitai besiorientuojantys bei neturintys žalingų įpročių. Darbo užmokestis: 900-2000 eurų/mėn. „į rankas“.

Jeigu neturite vairuotojo darbo patirties arba nepatinka šio darbo pobūdis, galite rinktis krovėjo pareigybę. Šie darbuotojai vykta į maršrutą kartu su vairuotoju – pristumia atliekų konteinerius prie specializuoto automobilio, mechanizmo. Jų pagrindinė pareiga – atliekų iškrovimas iš konteinerių į šiukšliavežę (su įranga). Reikalavimai darbuotojui: darbštumas, pareigingumas, ištvermingumas, be žalingų įpročių. Pageidautina darbo patirtis su mechanizmais. Atlyginimas: 700-1000 €/mėn. į rankas.

Prižiūri parkus, šluoja daugiabučių kiemus

Į teritorijų prižiūrėtojų pareigas įeina lauko teritorijų priežiūra, teritorijų šlavimas, šiukšlių surinkimas ir kiti teritorijų tvarkymo darbai. Reikalavimai darbuotojui: darbštumas, pareigingumas, ištvermingumas, be žalingų įpročių. Atlyginimas: 550-750 €/mėn. „į rankas“. Už gerą darbą mokami priedai.

Teritorijų valytojams siūlomas toks pats atlyginimas ir priedai, kaip ir prižiūrėtojams. Visgi, jų pobūdis kiek kitoks – jiems daugiausiai patikėta daugiabučių namų teritorijų švara ir tvarka. Kiekvienas darbuotojas turi savo darbo planą, į kurį įeina takelių priežiūra, šiukšlių surinkimas nuo žaliųjų plotų, gyvatvorių genėjimas, takelių barstymas ar kasimas ir kiti darbai, atsižvelgiant į metų laiką.

Kauno mieste nuolat dūzgia ir „Kauno švaros“ mobiliosios komandos, kurios rūpinasi, kad būtų sutvarkytos viešojo transporto stovėjimo aikštelės, nukasti, pabarstyti miesto laiptai, požeminių perėjų laiptai, surinktos šiukšlės ir t.t.

Modernus technikos parkas

„Kauno švara“ pastoviai atnaujina technikos parką. Jame – daug įvairių modernių transporto priemonių, skiriasi jų funkcijos ir vairuotojų darbo specifika.

Vienomis, tarp jų ir elektromobiliai, laistomos ir šluojamos miesto erdvės, jais tuštinamos viešųjų erdvių šiukšliadėžės. Kitomis transporto priemonėmis tuštinami tiek privačių valdų, tiek bendrieji konteineriai. Tam tikros šiukšliavežės surenka  komunalines, kitos – tik antrines atliekas. Beje, po pirminio rūšiavimo surinktos atliekos vežamos į specialų rūšiavimo punktą, o iš jo – į skirtingus perdirbimo punktus, kuriuose tampa tinkamos antriniam panaudojimui.

Bendrovė yra įsigijusi, vardijo „Kauno švaros“ viešųjų ryšių specialistas Jonas Tumpa,  ir daugiafunkcines vakuumines gatvių valymo mašinas „Hako Citymaster 1600“ su pažangia gatvių valymo įranga – jos kur kas siauresnės, mobilesnės, manevringesnės, su jomis patogiau valyti ir miesto gatves, ir pėsčiųjų zonas.

Iš viso „Kauno švaros“ technikos parką sudaro daugiau kaip 150 transporto priemonių. 

Paslaugas teikia ir kitur

„Kauno švara“ – stabiliai veikianti įmonė, suteikianti visas socialines garantijas, laiku moka atlyginimus, aukštesnius už rinkos vidurkį (bendrovės vidurkis – 1603,99 € neatskaičius mokesčių),  priedus ir ne tik. Kolektyvas – gausus ir draugiškas.

„Kauno švaros“ patikimumą rodo ir tai, kad jų paslaugomis domisi ir kitos savivaldybės. Mišrias komunalines atliekas renka visame Kauno rajone, o pernai savo veiklą pradėjo ir Kaišiadorių, Birštono ir Prienų rajonų savivaldybėse bei Palangoje.

Tarp naujausių paslaugų, sulaukusių didelio Kauno gyventojų susidomėjimo – medžio atliekų smulkinimas, atliekų išvežimas iš namų (buitinė technika ir baldai), individualių konteinerių plovimas.

Susidomėjusius kviečiame kreiptis tel.nr +370 6 690 9057 ir el. paštu info@svara.lt.

Visos ieškomos „Kauno švara“ pozicijos – https://www.cvbankas.lt/kauno-svara-siulo-darba/4-21762

Share on

Pradėkite rašyti ir paspauskite Enter norėdami ieškoti

Shopping Cart