Kauniečių aptarnavimo centras
8 800 20000
Kokybės linija
8 800 00111    8 37 490729
Palikite atsiliepimą
kokybe@svara.lt

Įmonei suteiktas prestižinis FSC® sertifikatas

Dar vienas žingsnis tvarumo link! Norime pasidalinti džiugia žinia, kad UAB „Kauno švara“ suteiktas visame pasaulyje atpažįstamas FSC® gamybos grandies sertifikatas, kuris įgalina įmonę iš sertifikuotos žaliavos bei panaudotos medieninės kilmės pakuotės (padėklų, dėžių) gaminti biokurą bei parduoti įsigytą ir (arba) jau pagamintą FSC sertifikuotą biokurą. Miško kilmės žaliavos ir produktai, kuriuos įmonė įsigyja ir parduoda kaip FSC sertifikuotą produkciją, yra gaunami iš atsakingai tvarkomų miškų, kontroliuojamų šaltinių, antrinių žaliavų ar jų mišinio.

FSC gamybos grandis (angl. Chain of Custody, CoC) – tai produkto kelias nuo miško arba nuo jo perdirbimo momento iki vietos, kur jis parduodamas su FSC žyma ir (arba) baigiamas gaminti bei paženklinamas FSC etikete. Siekdama užtikrinti visų taikomų FSC reikalavimų, „Kauno švara“ parengė gamybos grandies (CoC) procedūras. Procedūros taikomos Įmonės valdymo ir gamybos srityse.

2023 m. rugsėjo 13 d. siekiant įvertinti atitiktį FSC standartams įmonėje atliktas auditas:

  • FSC gamybos grandies (CoC) sertifikavimo standartas;
  • FSC-STD-40-004 V3-1;
  • FSC® prekinių ženklų naudojimo FSC-STD-50-001 V2-1;
  • Perdirbtų medžiagų tiekimas naudojimui FSC sertifikuotų produktų grupėse ar FSC sertifikuotuose projektuose FSC-STD-40-007 V2-0.

„Kauno švara“ iš sertifikuojančios įmonės yra gavusi leidimą naudoti FSC prekinį ženklą reklamai.

Share on

Pradėkite rašyti ir paspauskite Enter norėdami ieškoti

Shopping Cart