Kauniečių aptarnavimo centras
8 800 20000
Kokybės linija
8 800 00111    8 37 490729
Palikite atsiliepimą
kokybe@svara.lt

Plečiamės: pakuočių ir antrinių žaliavų surinkimo paslaugas teiksime ir pietinėje Lietuvos dalyje

Nuo šiol pakuočių ir antrinių žaliavų surinkimo paslaugas teiksime ne tik Kauno mieste, tačiau ir Birštono, Prienų rajono, Alytaus miesto bei rajono savivaldybių teritorijose. Šias antrinių žaliavų surinkimo ir vežimo paslaugas pradėsime teikti jau nuo 2023 m. vasario 1 d. (trečiadienio).

Atliekų vežimo grafikus gyventojai, kaip ir iki šiol, gali pasitikrinti ARATC internetiniame puslapyje https://www.aratc.lt/atlieku-surinkimo-grafikai/ arba mūsų svetainėje, adresu www.svara.lt. Nauji atliekų grafikai įsigalios jau artimiausiu metu ir bus išsiųsti kartu su šių metų mokėjimo pranešimais.

„Kauno švara“ specialistai primena, kad kiekvieno atliekų turėtojo pareiga yra tinkamai rūšiuoti atliekas, o išrūšiuotas mesti tik į joms skirtus konteinerius. Neleistinų atliekų palikimas prie konteinerių, kaip ir bet kurioje kitoje vietoje,  traktuojamas kaip administracinis teisės pažeidimas.

Siekiant, kad mūsų darbas vyktų kuo greičiau ir operatyviau, prašome neužstatyti įvažiavimų į kiemus ir/ar šalia atliekų konteinerių.  Individualių namų savininkai konteinerius ištuštinimui privalo ištraukti prie kelio važiuojamosios dalies, kuria vykdoma atliekų surinkimo paslauga, ribos. Neištraukti konteineriai nebus tuštinami.

Atliekų vežimo dieną konteineriai tuštinami nuo 7.00 ryto iki 20.00 val. vakaro.

Kilus klausimams dėl komunalinių atliekų išvežimo, konteinerių nuėmimo ir jų pastatymo, prašome kreiptis į UAB „Kauno švara“, skambinant +37068275202 arba rašant alytus@svara.lt

Share on

Pradėkite rašyti ir paspauskite Enter norėdami ieškoti

Shopping Cart