Kauniečių aptarnavimo centras
8 800 20000
Kokybės linija
8 800 00111    8 37 490729
Palikite atsiliepimą
kokybe@svara.lt

Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjumi

Rugpjūčio 25 d., Generolo Povilo Plechavičiaus Kadetų licėjus ir „Kauno švara“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią kadetų licėjaus auklėtiniai galės susipažinti su savanoryste, prisidėti prie laikinosios sostinės aplinkos gražinimo ir tokiu būdi rinkti taškus (socialines valandas).

Pradedamas bendradarbiavimas bus abipusiai naudingas, nes kadetai ne tik padės prižiūrėti Kauno miesto aplinką, rūpinsis Kauno Ąžuolyno parko sporto ir vaikų aikštelėmis, bet dar ir rinks taškus – socialines valandas – būsimame kadeto savanorio pase.

Kadetų licėjus yra užsibrėžęs tikslą išugdyti pilietiškus, aktyvius piliečius. Savanorystė yra ypač naudinga vystant pilietiškumą, todėl ši bendradarbiavimo sutartis jaunuoliams leis susipažinti su savo aplinka, joje dirbančiais žmonėmis, suprasti, kaip šios veiklos ir institucijos tarpusavyje susijusios ir t.t. Būtent todėl, kadetams taikomi tam tikri reikalavimai, tarp kurių – socialinių valandų skaičius. Jas moksleiviai galės rinkti su savanorio paso pagalba. Savanoriaujant, dalyvaujant įvairiose veiklose, talkose ar renginiuose kadeto veikla bus pažymėta savanorio pase.

Suprantama, kad norint užtikrinti, jog kadetai galėtų sklandžiai pasiekti keliamus reikalavimus, Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjus stengiasi sudaryti tinkamas sąlygas savanoriauti, o mes džuaugiamės, kad galėjome tokią terpę suteikti. Tikimės, kad ši sociali iniciatyva ir darnus bendradarbiavimas tęsis dar ne vienerius metus.

Share on

Pradėkite rašyti ir paspauskite Enter norėdami ieškoti

Shopping Cart